CAMPING DE SCHAARKAMP

Tarieven

Tarieven 2023

Ons tarief is € 22,30 per nacht per plaats voor 1-2 personen (inclusief BTW, milieuheffing, elektra, gebruik sanitair en WiFi), exclusief toeristenbelasting (€ 1,10 p.p.p.n.). U hoeft dus geen douchemuntjes e.d. te kopen, ons tarief is all-in. 

Honden zijn toegestaan, hetzij voor € 1,00 per nacht extra.                                Kinderen t/m 16 jaar; € 4,50 p.p.p.n. (excl. toeristenlasting)                                Vanaf 17 jaar; € 7,50 p.p.p.n. (excl. toeristenbelasting).

Bezoekers € 2,00 p.p. 

Voor het gebruik van de wasmachine vragen wij een vergoeding van € 4,00. Dit geldt ook voor het gebruik van de droger. U kunt deze op aanvraag tussen 9.00 en 18.00 uur gebruiken.

Hemelvaart & Pinksteren

In de Hemelvaart & Pinksteren periode kunnen voorlopig nog geen korte verblijven worden geboekt. U kunt alleen de volledige HePi periode reserveren; minimaal van woensdagmiddag 17 mei t/m dinsdagmorgen 30 mei. Vanaf 14 nachten of langer kunt u een plaatsnummer bespreken. Bel gerust voor het bespreken van de mogelijkheden hierin! Bij een verblijf van 14 nachten of langer, is het wel mogelijk om deze deels in de HePi periode te boeken. U dient hiervoor wel eerst telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden hierin te bespreken.  

Wij hanteren geen hogere tarieven in deze periode, wij hebben één vast tarief per nacht.

In het laatste weekend van augustus (corso Vollenhove) zijn reserveringen met aankomst of vertrek op zaterdag of zondag niet mogelijk. U dient dan te reserveren t/m maandag 29 augustus of een latere datum. 

NB: Het gebruik van al onze faciliteiten is op eigen risico. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Tarieven stacaravan 2023

De stacaravan kost voor 1-2 personen € 250,00 per week (exclusief toeristenbelasting).
En per 2 weken voor 1-2 personen € 450.00 euro (exclusief toeristenbelasting).

De stacaravan is inmiddels al wat jaartjes oud, hier is de prijs ook naar. De stacaravan is echter volledig ingericht en van de meeste gemakken voorzien; slaapkamer met tweepersoons bed, kledingkast met spiegel, toilet met wastafelruimte (alleen koud water), ingerichte keuken met koelkast, eettafel met twee bankjes, zithoek met kachel en t.v. Voor de stacaravan heeft u een eigen terras met tuin, voorzien van een tafel en verstelbare stoelen en parasol. Het toilet- en douchegebouw is nabij, het gebruik hiervan is uiteraard bij de prijs inbegrepen.

U dient wel uw eigen bedlinnen (incl. dekbed/deken en kussens), hand- en theedoek etc. mee te nemen.

NB: Het gebruik van al onze faciliteiten is op eigen risico. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.