CAMPING DE SCHAARKAMP

Reserveren

Informatie

Wij hopen dat we u via deze site een indruk hebben gegeven van onze camping en uw belangstelling hebben gewekt. Mocht u geïnteresseerd zijn om bij ons te verblijven, dan kunt u contact opnemen om een reservering te doen. Dit kan telefonisch gevolgd met een e-mail met uw gegevens of maak gebruik van het reserveringsformulier.

Ons telefoonnummer: 0527-241598

Bij geen gehoor, kunt u het later nogmaals proberen. Of stuur ons een e-mail met uw telefoonnummer, dan bellen wij u z.s.m. terug. Ons e-mail adres is; info@schaarkamp.nl

Na het ontvangen van uw gegevens, krijgt u vervolgens een bevestiging inclusief factuur en informatiebrief van ons retour. Hierin staat belangrijke informatie omtrent uw verblijf, incl. de aankomst- en vertrektijden. De bevestiging kan soms in uw spam / ongewenste e-mail terecht komen. Goed om deze dus te controleren hierop. Wij adviseren u om de informatiebrief vooraf goed door te nemen. 

Een plaatsnummer reserveren is alleen mogelijk bij een verblijf van minimaal 14 nachten. Wij houden verder zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur qua plek, maar kunnen dit niet garanderen. Wij proberen alles zo goed mogelijk te laten aansluiten, zodat we al onze gasten naar tevredenheid kunnen laten kamperen.

Mochten er bijzonderheden zijn m.b.t. tot uw kampeermiddel, uzelf of anders, dan kunt u dit uiteraard bij ons kenbaar maken. U kunt dit aangeven in naastgelegen reserveringsformulier onder het kopje ‘Bijzonderheden’.

Momenteel zijn wij gesloten. Komend seizoen zijn wij geopend van donderdag 28 maart t/m maandag 4 oktober 2024. 

Het reserveren van (of in) weekenden (1 tot 3 nachten) kunt u pas één week van te voren aanvragen!!! We zetten onszelf anders klem met ‘alleen weekenders’, waardoor mensen voor een langere periode niet meer kunnen verblijven. We hopen op uw begrip hiervoor! In de maanden april en september is dit vaak geen probleem, dan mag dit wel eerder.

In het vierde weekend van augustus (corso Vollenhove) is er geen reservering mogelijk met aankomst of vertrek op zaterdag of zondag. U kunt dan alleen reserveren t/m maandag of een latere datum. 

Aankomst vanaf 14.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. Tussen 11.00 en 14.00 zijn wij afwezig i.v.m. schoonmaak en onderhoud.

NB: Het gebruik van al onze faciliteiten is op eigen risico. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Plattegrond

Klik op de plattegrond om te vergroten.

Reserveringsformulier

Reserverings-formulier